Selecteer een pagina

CV onderhoud service Den Haag

Sta niet in de kou of voor verrassingen: via Maas kunt u eenvoudig en vertrouwd het onderhoud van uw CV installatie in orde maken. Met een cv onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan met bijvoorbeeld jaarlijkse of tweejaarlijkse inspectie van uw warmte / water / cv installatie.

De voordelen van een cv onderhoudsabonnement

 • Veiligheid cv-ketel
  Door regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging geminimaliseerd. Cv-ketel onderhoud zorgt voor een veilig verwarmd huis.
 • Kostenbesparing
  Een goed werkende cv-ketel is energiezuinig in gebruik en verlaagt uw energierekening.
 • Milieuvriendelijk
  Minder CO2 uitstoot en gas wordt beter verbrand, dit is beter voor het milieu.
 • Waarde voor uw woning
  Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor waardevermeerdering bij de verkoop van uw woning.
 • Kies voor zekerheid
  Laat uw cv-ketel periodiek controleren en kom niet voor verrassingen te staan.
 • Storingsdienst
  Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar. Binnen één dag staat er een gecertificeerde monteur voor uw deur, om de storing te verhelpen.

Bekijk onze onderhoudsabonnementen

Onderstaand de keuze uit twee type onderhoudsabonnementen voor verschillende toestellen. Storingen aan gastoestellen worden binnen 24 uur opgelost/verholpen. Klanten met een onderhoudscontract krijgen bij het plannen van storingen een hogere prioriteit.

Prijzen voor onderhoudscontract per jaar:

Toestel Type 1 * Type 2**
Cv/Combiketel € 59,00   € 75,00
Geiser € 35,00   € 35,00
Boiler € 35,00 € 35,00

* incl. een jaarlijkse onderhoudsbeurt, excl. arbeidsloon bij storingen en voorrijkosten.
** incl. een jaarlijkse onderhoudsbeurt en arbeidsloon bij storingen, excl. voorrijkosten.

Het belang van goed cv-ketel onderhoud

Als uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden loopt u het risico op onverwachte en dure reparatiekosten. Welke risico’s loopt u als uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden? Bekijk in onderstaand overzicht wat de consequenties zijn als uw cv-ketel niet regelmatig wordt onderhouden:

 • Tot 3 jaar: vervuilde warmtewisselaar, deze zorgt voor onnodig gasverbruik en dus een hogere energierekening. De kans op storingen verhoogd.
 • Vanaf 4 jaar: vergrootte kans op lekkages en verroeste onderdelen van uw cv-ketel. De automatische ontluchter kan stuk gaan, lucht hoopt zich hierdoor op en dit heeft een negatief effect op de prestaties van uw cv-ketel.
 • Vanaf 7 jaar: ventilator en luchtdrukschakelaar raken vervuild, dit leidt tot storingen en de reparatiekosten zijn vaak hoog. Het expansievat gaat stuk, hierdoor kans op hevige waterlekkage.
 • Vanaf 9 jaar: het elektronische gedeelte van de cv-ketel geeft storingen, waardoor de ketel niet (goed) meer functioneert. De kans is groot dat u de ketel moet vervangen. Dit brengt hoge kosten met zich mee, als u de cv-ketel goed laat onderhouden is de levensduur van uw cv-ketel ongeveer 15 jaar.

 

Vul, vrijblijvend, bijgaand formulier in met uw gegevens. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw gegevens

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

cv ketel onderhoudcv ketel onderhoudcv ketel onderhoud