Selecteer een pagina

CV onderhoud service Den Haag

Sta niet in de kou of voor verrassingen: via Maas kunt u eenvoudig en vertrouwd het onderhoud van uw CV installatie in orde maken. Met een cv onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan met bijvoorbeeld jaarlijkse of tweejaarlijkse inspectie van uw warmte / water / cv installatie.

De voordelen van een cv onderhoudsabonnement

 • Veiligheid cv-ketel
  Door regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging geminimaliseerd. Cv-ketel onderhoud zorgt voor een veilig verwarmd huis.
 • Kostenbesparing
  Een goed werkende cv-ketel is energiezuinig in gebruik en verlaagt uw energierekening.
 • Milieuvriendelijk
  Minder CO2 uitstoot en gas wordt beter verbrand, dit is beter voor het milieu.
 • Waarde voor uw woning
  Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor waardevermeerdering bij de verkoop van uw woning.
 • Kies voor zekerheid
  Laat uw cv-ketel periodiek controleren en kom niet voor verrassingen te staan.
 • Storingsdienst
  Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar. Binnen één dag staat er een gecertificeerde monteur voor uw deur, om de storing te verhelpen.

Het belang van goed cv-ketel onderhoud

Als uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden loopt u het risico op onverwachte en dure reparatiekosten. Welke risico’s loopt u als uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden? Bekijk in onderstaand overzicht wat de consequenties zijn als uw cv-ketel niet regelmatig wordt onderhouden:

 • Tot 3 jaar: vervuilde warmtewisselaar, deze zorgt voor onnodig gasverbruik en dus een hogere energierekening. De kans op storingen verhoogd.
 • Vanaf 4 jaar: vergrootte kans op lekkages en verroeste onderdelen van uw cv-ketel. De automatische ontluchter kan stuk gaan, lucht hoopt zich hierdoor op en dit heeft een negatief effect op de prestaties van uw cv-ketel.
 • Vanaf 7 jaar: ventilator en luchtdrukschakelaar raken vervuild, dit leidt tot storingen en de reparatiekosten zijn vaak hoog. Het expansievat gaat stuk, hierdoor kans op hevige waterlekkage.
 • Vanaf 9 jaar: het elektronische gedeelte van de cv-ketel geeft storingen, waardoor de ketel niet (goed) meer functioneert. De kans is groot dat u de ketel moet vervangen. Dit brengt hoge kosten met zich mee, als u de cv-ketel goed laat onderhouden is de levensduur van uw cv-ketel ongeveer 15 jaar.

 

Vul, vrijblijvend, bijgaand formulier in met uw gegevens. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw gegevens

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

cv ketel onderhoudcv ketel onderhoudcv ketel onderhoud