CV onderhoud service Den Haag

Sta niet in de kou of voor verrassingen, maar laat het onderhoud van uw CV installatie eenvoudig en vertrouwd in orde maken door Maas. Met een cv onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan waaronder jaarlijkse of tweejaarlijkse inspecties van uw warmte / water / cv installatie.

De voordelen van een cv onderhoudsabonnement

 • Veiligheid cv-ketel
  Cv-ketel onderhoud zorgt voor een veilig verwarmd huis. R
  egelmatig onderhoud minimaliseerd namelijk de kans op koolmonoxidevergiftiging aan uw cv-ketel
 • Kostenbesparing
  Een goed werkende cv-ketel is energiezuinig in verbruik, waarmee uw energierekening verlaagd.
 • Milieuvriendelijk
  Een schonere installatie resulteert in een lagere CO2 uitstoot en wordt gas beter verbrand. Dit is kortom beter voor het milieu.
 • Waarde voor uw woning
  Een goed onderhouden cv-ketel zorgt daarnaast voor waardevermeerdering bij de verkoop van uw woning.
 • Kies voor zekerheid
  Periodieke cv-ketel controle voorkomt onaangename verrassingen.
 • Storingsdienst
  Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar. Binnen één dag staat er een gecertificeerde monteur voor uw deur, om de storing te verhelpen.

Het belang van goed cv onderhoud

Wanneer uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden loopt u onnodig risico en kan dit resulteren in onverwachte en dure reparatiekosten. Welke risico’s loopt u als uw cv-ketel niet goed wordt onderhouden? Bekijk in onderstaand overzicht wat de consequenties zijn als uw cv-ketel niet regelmatig wordt onderhouden:

 • Tot 3 jaar: Een vervuilde warmtewisselaar, waardoor onnodig gas wordt verbruikt ten gevolge van een hogere energierekening. Daarnaast verhoogd de kans op storingen.
 • 4 tot 7 jaar: vergrootte kans op lekkages en verroeste onderdelen van uw cv-ketel. De automatische ontluchter kan stuk gaan, waardoor lucht ophoopt, dit resulteert in een negatief effect op de prestaties van uw cv-ketel.
 • 7 tot 9 jaar: ventilator en luchtdrukschakelaar raken vervuild, dit leidt tot storingen daarnaast zijn de reparatiekosten vaak hoog. Het expansievat gaat stuk, hierdoor kans op hevige waterlekkage.
 • Vanaf 9 jaar: het elektronische gedeelte van de cv-ketel geeft storingen, waardoor de ketel niet (goed) meer functioneert. De kans is groot dat u daardoor de ketel moet vervangen. Dit brengt hoge kosten met zich mee, als u de cv-ketel goed laat onderhouden is de levensduur van uw cv-ketel ongeveer 15 jaar.

 

Vul, vrijblijvend, bijgaand formulier met uw gegevens in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Gegevens

[contact-form-7 id="348" title="CV onderhoud service"]

cv ketel onderhoudcv ketel onderhoudcv ketel onderhoud